Leírás
Mr. Popper´s ® RiceMash ®
Édesítőszert és ízesítőt tartalmazó élelmiszerek (csak ízesített változatok)
Nettó tömeg: 600 g, 1500 g
A Mr. Popper´s® RiceMash® extrudált , majd őrölt rizs a csodálatos instant kása elkészítéséhez. Kiváló alapanyag muffinok, kenyerek, péksütemények, sütemények sütéséhez. Kiváló sűrítőanyag levesekhez, szószokhoz és mártásokhoz is. A fehér rizsliszt természetesen gazdag szénhidrátokban és alacsony zsírtartalmú.
Előnyök:
- » nagyon gyors és egyszerű elkészítése
- » kiváló ízű
- " cukormentes
- » hosszú időre feltölt
TIPP: Kóstoltad már a mangóval töltött japán rizsgolyókat? Ez a recept ideális fitnesz diétához és hasznos gluténmentes diétához. Szüksége lesz: 100 g rizsliszt (Mr. Popper´s ® RiceMash ® - natúr), mangó, rizsszirup, csipet só és szükség szerint langyos víz. Az összes hozzávaló összekeverése után a tésztát hűtőben pihentetjük kb. 30 perc. Ezután elkészítheti a mangós golyókat, és forrásban lévő vízben körülbelül 5 percig főzheti, amíg a felszínre nem úszik. Jó étvágyat!
Hozzávalók (ízesítetlen – természetes): instantizált extrudált rizsliszt
Hozzávalók (csak ízesített változatok): instantizált extrudált rizsliszt, kakaópor (csak ízek: kókusz-csokoládé, mogyoróvajas süti, dupla holland csokoládé, banoffee, fehér csokoládé), savanyítószer: citromsav (csak ízek: eper-joghurt) , só, aroma, céklalé (csak epres-joghurtos ízben), édesítőszerek: szteviol-glikozidok, szukralóz és aceszulfám-K
Kiegészítő tények: | ||
Adag mérete: 50 g (2 gombóc) | Adagok tartályonként: 12/30 | |
Átlagos értékek | 50 grammonként: | 100 grammonként: |
energia érték | 779 kJ/184 kcal | 1558 kJ/367 kcal |
Összes zsír | 0,82 g | 1,64 g |
Telített zsír | 0,3 g | 0,6 g |
Összes szénhidrát | 39,5 g | 79 g |
Cukor | 0,25 g | 0,5 g |
Rost | 1,25 g | 2,5 g |
fehérje (száraz alap) | 3,95 g | 7,9 g |
- natúr - ízesítetlen | 0,04 g | 0,07 g |
Sós ízesítésű változatok | 0,22 g | 0,44 g |
*A sótartalom kizárólag a természetben előforduló nátrium jelenlétének köszönhető
Javasolt adagolás: Keverjen el 2 kanál (50 g) 220-250 ml forró vízzel vagy tejjel. Jól keverjük össze kanalanként, amíg zabkása állagot nem kapunk. Édesíthetjük egy kis mézzel, a tetejére pedig gyümölccsel és dióval. A keverési arány ízlés szerint változtatható.
Allergén figyelmeztetés: Nyomokban tejet, tojást, szójababot, glutént, halat, szezámmagot, dióféléket, földimogyorót és kagylót (rákféléket és puhatestűeket) tartalmazhat .
Figyelmeztetés: 25°C-ot meg nem haladó hőmérsékleten, hűvös, száraz helyen, napfénytől védve tárolandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.